سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

دستور مخبر درباره تداوم نظارت دقیق و جدی بر بازار

سرپرست ریاست جمهوری در خصوص تداوم نظارت بر بازار به خصوص بازار کالاهای ضروری دستوراتی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش مرکز آمار از شاخص تورم مصرف‌کننده در اردیبهشت‌ماه به تفکیک اقلام خوراکی، غیر خوراکی، خدمات، بهداشت و مابقی اقلام اثرگذار بر تورم در جلسه رصد اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و سرپرست ریاست جمهوری دستوراتی در خصوص تداوم نظارت بر بازار به خصوص بازار کالاهای ضروری صادر کرد.

 

 
در جلسه رصد اقتصادی که صبح امروز یکشنبه به ریاست محمد مخبر برگزار شد، گزارش مرکز آمار از شاخص تورم مصرف‌کننده در ماه اردیبهشت، به تفکیک اقلام خوراکی، غیرخوراکی، خدمات، بهداشت و مابقی اقلام مهم و اثرگذار بر تورم مورد بررسی قرار گرفت.


بر اساس گزارش مرکز آمار، تورم سالانه با 1,8 واحد درصد کاهش نسبت به ماه قبل (38.8 درصد) به 37 درصد رسیده است.

 

تورم ماهانه اقلام خوراکی نیز از 2,9 درصد در فروردین به 1.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403، نقطه به نقطه از 23.8 درصد در فروردین به 22.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403 و سالانه از 37.3 درصد در فروردین به 33.7 درصد در اردیبهشت ماه 1403، کاهش یافته است.

 

در خصوص اقلام غیرخوراکی و خدمات هم، تورم سالانه با کاهش 0,7 واحد درصدی، از 39.5 درصد در فروردین ماه 1403 به 38.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403 رسیده است.

 

سرپرست ریاست جمهوری در این جلسه به مسئولانی که تورم اردیبهشت‌ماه در بخش تحت مسئولیت آنها افزایشی بود، دستور داد نسبت به بررسی دلایل و زمینه‌های این مسئله و مهار نرخ تورم در خرداد اقدام کنند.

 

در ادامه این جلسه آخرین وضعیت بازار کار و روند کاهش نرخ بیکاری در سال 1402 و همچنین وضعیت بازار ارز مورد بررسی قرار گرفت. نرخ بیکاری کل کشور از 9 درصد در سال 1401 و به 8,1 درصد در سال 1402 رسیده است.

 

مخبر همچنین دستورات لازم را به منظور مراقبت و نظارت بر این بازارها خطاب به مسئولان مربوطه صادر کرد.

 

در این جلسه مسائل و موضوعات مربوط به حوزه‌های تنظیم و نظارت دقیق بر بازار کالا به ویژه کالاها و اقلام ضروری نیز بررسی شد و سرپرست ریاست جمهوری دستورات لازم را در این زمینه به وزیر صنعت، معدن و تجارت داد./ تسنیم

ارسال نظر