قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

دستور مخبر درباره تداوم نظارت دقیق و جدی بر بازار

دستور مخبر درباره تداوم نظارت دقیق و جدی بر بازار سرپرست ریاست جمهوری در خصوص تداوم نظارت بر بازار به خصوص بازار کالاهای ضروری دستوراتی صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش مرکز آمار از شاخص تورم مصرف‌کننده در اردیبهشت‌ماه به تفکیک اقلام خوراکی، غیر خوراکی، خدمات، بهداشت و مابقی اقلام اثرگذار بر تورم در جلسه رصد اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و سرپرست ریاست جمهوری دستوراتی در خصوص تداوم نظارت بر بازار به خصوص بازار کالاهای ضروری صادر کرد.

 

 
در جلسه رصد اقتصادی که صبح امروز یکشنبه به ریاست محمد مخبر برگزار شد، گزارش مرکز آمار از شاخص تورم مصرف‌کننده در ماه اردیبهشت، به تفکیک اقلام خوراکی، غیرخوراکی، خدمات، بهداشت و مابقی اقلام مهم و اثرگذار بر تورم مورد بررسی قرار گرفت.


بر اساس گزارش مرکز آمار، تورم سالانه با 1,8 واحد درصد کاهش نسبت به ماه قبل (38.8 درصد) به 37 درصد رسیده است.

 

تورم ماهانه اقلام خوراکی نیز از 2,9 درصد در فروردین به 1.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403، نقطه به نقطه از 23.8 درصد در فروردین به 22.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403 و سالانه از 37.3 درصد در فروردین به 33.7 درصد در اردیبهشت ماه 1403، کاهش یافته است.

 

در خصوص اقلام غیرخوراکی و خدمات هم، تورم سالانه با کاهش 0,7 واحد درصدی، از 39.5 درصد در فروردین ماه 1403 به 38.8 درصد در اردیبهشت ماه 1403 رسیده است.

 

سرپرست ریاست جمهوری در این جلسه به مسئولانی که تورم اردیبهشت‌ماه در بخش تحت مسئولیت آنها افزایشی بود، دستور داد نسبت به بررسی دلایل و زمینه‌های این مسئله و مهار نرخ تورم در خرداد اقدام کنند.

 

در ادامه این جلسه آخرین وضعیت بازار کار و روند کاهش نرخ بیکاری در سال 1402 و همچنین وضعیت بازار ارز مورد بررسی قرار گرفت. نرخ بیکاری کل کشور از 9 درصد در سال 1401 و به 8,1 درصد در سال 1402 رسیده است.

 

مخبر همچنین دستورات لازم را به منظور مراقبت و نظارت بر این بازارها خطاب به مسئولان مربوطه صادر کرد.

 

در این جلسه مسائل و موضوعات مربوط به حوزه‌های تنظیم و نظارت دقیق بر بازار کالا به ویژه کالاها و اقلام ضروری نیز بررسی شد و سرپرست ریاست جمهوری دستورات لازم را در این زمینه به وزیر صنعت، معدن و تجارت داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار